8 april 2016: 10e Jubileum editie van het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Young Professionals

Het NK Debatteren voor Young Professionals komt er weer aan! Het zal dit jaar een jubileum worden; de 10de editie! Ook anders dan andere jaren is dat het een samenwerking betreft van Jong Essent en de jongerenverenigingen van SNS en Vivat. We zijn erg blij met deze samenwerking, hierdoor kunnen we een nog groter publiek aantrekken door allen onze netwerken te gebruiken. Tijdens het toernooi bieden we je de mogelijkheid om met andere Young Professionals je debatvaardigheden te vergroten en te strijden om die felbegeerde titel: Nederlands Kampioen Debatteren voor Young Professionals.

Masterclass debatteren van de Debatacademie

Ook als je geen ervaring hebt met debatteren kun je mee doen! Voorafgaand aan het kampioenschap worden er namelijk twee Masterclasses gegeven door de DebatAcademie voor beginners en gevorderden. Tijdens deze Masterclasses krijg je training van professionals om je debatvaardigheden te ontwikkelen.

Ontmoet en ga de strijd aan met Young Professionals van andere bedrijven

Uiteraard is het NK Debatteren de perfecte gelegenheid om je communicatietalenten te ontplooien, maar daarnaast is het ook een mooie manier om Young Professionals van andere bedrijven en instellingen te ontmoeten. Vanzelfsprekend wordt de dag dan ook afgesloten met een borrel!

Wie, Wat, Waar, Wanneer, Hoeveel?

Wie: Iedereen die jong is (<36 jaar) en werkzaam op HBO niveau of hoger
Wat: Oxford stijl debattoernooi voor Young Professionals van alle niveaus, je speelt in teams van 2 personen (maximaal 2 teams per organisatie)
Waar: SNS, Croeselaan 1, Utrecht
Wanneer: 8 April 2016 van 10:00u tot 20:00u
Hoeveel: 50 euro per persoon, inclusief masterclass, lunch, diner en borrel

Interesse?

Heb je interesse schrijf je dan nu hier in!

Eerst nog meer informatie?

Kijk bij toernooiopzet voor meer informatie over de opzet van de masterclass en het debattoernooi. Mocht je nog andere vragen hebben mail!